TrabzonTicaret.net Emlak Hizmete Başladı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın Sanal Fuar Projesi kapsamında 3 yıldır yayında olan trabzonticaret.net, Trabzon’da bir ilke daha imza atarak Emlak Portalı’nı hizmete koydu.

Kurumsal üye olan emlakçıların sınırsız ilan yayınlayabileceği emlak.trabzonticaret.net sitesinde, bireysel kullanıcılara da üye olup ilan verme hakkı tanınıyor. Site emlakçılara her türlü işlemini gerçekleştirebilecekleri bir altyapı hizmeti vermeyi amaçlamasının yanında Trabzon halkına yeni yaşam alanları hazırlamayı amaç edinen inşaat firmalarına da projelerini tanıtma imkanı sunuyor.

 Sitedeki ilanları incelemek isteyen kullanıcıların üye olmadan da arama yapabildiği emlak.trabzonticaret.net’in kullanıcıya hitap eden tasarımıyla, “Trabzon’luların hayalindeki eve ve ya işyerine ulaşmak için sokak sokak dolaşmak zorunda kalmayacakları, emlakçıların ise kendi web sitelerini oluşturabilecekleri, pörtföylerini sergileyebilecekleri bir site.“ oluşturulmuş.

SİTEDE NELER VAR

 · Sitedeki ilanları incelemek isteyen kullanıcılar üye olmadan arama yapabiliyor.

· Filtreleme hizmeti sayesinde, incelenen ilanların filtrelenmesi ve nokta vuruşu ile tam aranılan ilana ulaşılması kolaylaşıyor.

· Kurumsal üyeler, sınırsız sayıda ilan oluşturabiliyor ve ekledikleri her
ilana 5 adet resim girebiliyor. Üyeler portal altında ücretsiz sahip oldukları özel web sayfalarında tüm portföylerini, iletişim bilgilerini ve logolarını yayınlama olanağı elde ediyor.

· Bireysel emlak sahipleri kendilerine ait her türlü emlağı yayınlamak için siteye ücretsiz üye olabiliyor ve 2 adet ilan bırakabiliyor.

· Sitede en son eklenen emlaklara yer verilerek kullanıcıların yeniliklerden haberdar olmaları sağlanıyor.

· İnşaat firmaları, ekledikleri proje ilanlarına isterlerse konut tiplerini de ekleyerek en ince ayrıntısına kadar projelerini tanıtabiliyor.

· Sitede bankaların konut kredi bilgileri ve güncel döviz fiyatları gibi gerekli olabilecek ek bilgiler de yer alıyor.

 

 


Kaynak:
665 kez okundu
Giriş
Üye değil misiniz? Altın Üye ya da Gümüş Üye olmak için tıklayınız.