MAVİ KALE İLE “YARISI YETER”

Binanızı Blue’Safe Mavi Kale ile mantolayın, sıcağa ve soğuğa karşı enerji harcamalarınızı yarı yarıya azaltın!

Yapı sektörünün dev markaları KALEKİM, DOW CHEMICAL ve MARDAV’ın işbirliği ile yaratılan rakipsiz yalıtım çözümü BLUE’ SAFE MAVİ KALE, üstün performansı sayesinde %50 enerji verimliliği sağlıyor, Özel mantolama sistemi ile sözde değil faturalara yansıyan gerçek tasarruf!

Kaliteli ve ileri teknoloji ürünlerden oluşan Blue’Safe Mavi Kale mantolama sistemleri ile ısı yalıtımı yaptırarak % 50’ye varan enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Kış ve yaz günlerinde, tekniğine uygun yapılmış ısı yalıtım uygulamaları ile hem enerji tasarrufu yapacak hem de faturalarınızda % 50’ye varan bir düşüşe sahip olabileceksiniz.
Blue’Safe Mavi Kale ile yapılar için gerçek koruma, her açıdan tasarruf!
Lider markaların tecrübe ve teknolojisi ile sunulan Blue’Safe Mavi Kale, ısı transferinden ve termal gerilmelerden kaynaklanan rutubet, küf, çatlama ve dökülmeleri önleyerek bakım ve onarım maliyetlerinizi de azaltacak.

Blue’Safe Mavi Kale Dış Cephe Mantolama Sistemleri, bileşenlerindeki verimliliği, yenilikleri ve bugüne kadar gerçekleştirdiği toplam 15 milyon m²’yi aşkın uygulamayla mantolama için en güvenilir çözümü sunuyor.

Performans estetikle buluştu
Gerçek bir dış cephe mantolama sistemi, yapılarda ısı yalıtımının yanı sıra binanın ömrünün uzamasına yardımcı olurken yapıların estetik bir görünüm almasını sağlar. Blue’Safe Mavi Kale mantolama sistemlerinde kullanılan her ürün birbirine uyumludur ve maksimum sonuç için özel olarak geliştirilmiştir. Yapıların dış görünümünü de düşünen Mavi Kale, sunduğu estetik seçeneklerle hem cebinize hem de gözünüze hitap eder.

Çevreye son derece duyarlı olan Blue’Safe Mavi Kale, enerjiden tasarruf sağlayarak gaz, karbondioksit, kurum ve toz emisyonunu azaltıp çevre kirliliğini de önler.

Mavi Kale ile her mevsim konforun tadını çıkaracaksınız
Avrupa Standart Hazırlama Organizasyonu (EOTA) tarafından yayınlanan ETAG 004 (Dış Cephe Sıvalı Isı Yalıtım Sistemleri Esasları-Yaşlandırma ve Performans Testleri) standardına uygun olarak test edilen Blue’Safe Mavi Kale, ısıtma ve ısıtmadan daha maliyetli olan soğutma masrafını da azaltarak çok kısa sürede geri kazanılabilen bir yatırımdır.

Yapı Sektörünün devleri, en ekonomik ısı yalıtımı için Blue’Safe Mavi Kale’de Buluştu
Blue’Safe Mavi Kale, 2004 yılında, XPS malzemelerinin mucidi ve dünya pazar lideri Dow Chemical, dıştan ısı yalıtım sistemleri konusunda pazarlama ve satış lideri Mardav A.Ş. ile yapı kimyasalları ve cephe kaplamalarında pazar lideri Kalekim A.Ş. tarafından ısı yalıtım pazarına hizmet etmek amacıyla pazara sunulmuştur.


Kaynak:
567 kez okundu
Giriş
Üye değil misiniz? Altın Üye ya da Gümüş Üye olmak için tıklayınız.