Müşteri İlişkileri Yönetimi ve Etkili Satış Teknikleri Eğitimi

Satışlarınızı ve Cironuzu Artırmak İster Misiniz?

Gelin, Kariyerinize Yeni Bir Sayfa Daha Ekleyin

UNUTMAYIN; Satış Yapmak Bir Sanattır; Asla Şansa Bırakılamaz.

EĞİTİM HAKKINDA:

Bunun ne kadar farkındasınız?

Satışlarınızı artıracak yöntemleri uygulamanız için bilmeniz gerekir. Müşterilerin bilinç düzeyleri ve günlük yaşayışlarındaki teknolojinin yeri değişip geliştikçe, müşteriye ulaşabilmek adına kullanılabilecek kanallar da çoğaldı.

Müşteriye Dönük Yüzünüzü Ne Kadar İyi Tanıyorsunuz ki satışlarınız artsın?

Bütün bu kanallardan farklı veri akışları olacağından, bu verilerin doğruluğunu, bütünlüğünü ve akışın devamlılığını sağlayacak bir yardımcı ele ihtiyaç var. Müşteri ilişkileri yönetimi (CRM), kurum ve kuruluşlara, insan, teknoloji ve iş süreçlerine yapılan çeşitli yatırımlarla, müşteri ile bütün temas noktalarını birleştiren bir yaklaşım sunar.

EĞİTİMİN İÇERİĞİ:

Müşteri İlişkileri Yönetimi İçin; Çağdaş Müşteri İlişkileri Kavramı Müşteri ile İletişim, Yaklaşımlar Müşteri Bulma ve Sürekli Kılma; Veri Tabanı ve İletişim Satışta Temel Kavramlar: Satışta Sosyal, Etik ve Yasal Konular Satışın Psikolojisi: Bireyler Neden Satın Alır? Satışta Etkin İletişim: Satışta Bilginin Önemi Olası Müşterilerin Belirlenmesi: Ön Yaklaşım – Satışın Planlanması Satış Sunum Metodunun Seçimi: Satışa başlanması Başarılı Bir Sunumun Temel Özellikleri Satışı Sonuçlandırma – Olası Müşteri İle Uzun Süreli Bir İlişkinin Başlangıcı Satış Sonrası Hizmet

TARİH / SÜRE: 28 Aralık 2008, Saat: 12.00-15.00

FİYAT: 150 YTL / KİŞİ

EĞİTİM YERİ: Trabzon, (Eğitim salonu, katılımcı sayısına göre daha sonra belirlenerek, eğitimden 2 gün önce katılımcılara bildirilecektir.

KİMLER KATILMALI (Üretim veya Hizmet Sektöründe) Müşteriyle Herhangi Bir Şekilde Temas Eden Tüm Çalışanlar ve Yöneticiler; Müşteri İlişkileri / Pazarlama / CRM Takımı Çalışanları; Bölüm Yöneticileri, Bu alanda kariyerlerini geliştirmek isteyenler…

SERTİFİKA Eğitim sonunda katılımcılara “Katılım Belgesi” verilecektir.

 

GENEL BİLGİLER

Eğitim ücretleri, eğitim günü tahsil edilmektedir. Veya istenmesi halinde, Eğitim Ücretleri aşağıdaki hesap numarasına yapılabilir. Banka Hesap Bilgileri: Avrasya Danışmanlık Eğitim ve Araştırma Hiz. Ltd. Şti Şekerbank, Trabzon Şubesi, Hs. No. 16154429 2-Kayıt işlemleri için Eğitim Rezervasyon Formu doldurularak 0462 3216926 noya fakslanması gerekmektedir.

İLETİŞİM: İntizam Seyda DURGUN

GSM: 0533 4795034

TEL:+90462 3265953,

FAKS: +90 462 3216926

e-posta: bilgi@avrasyadan.com.tr


Kaynak:
585 kez okundu
Giriş
Üye değil misiniz? Altın Üye ya da Gümüş Üye olmak için tıklayınız.