Toki, Antalya'da Arazi Satacak

TOKİ, Antalya'nın Alanya ilçesinde yer alan araziyi ihale usulü ile satacak Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Antalya'nın Alanya ilçesinde yer alan araziyi ihale usulü ile satacak. İhaleye katılacakların teklif dosyalarını en geç 20 Mart 2013 tarihine kadar teslim etmesi gerekiyor.

TOKİ'nin Antalya'nın Alanya İlçesi, Mahmutlar Beldesi 1882 no.lu parselin arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İhale, yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açık olacak. Ancak bu uluslararası bir ihale statüsünde değerlendirilemeyecek. İhale için başvuracak istekliler, ihale dosyası ve eklerini, kurumun Ankara'daki adresinden bin TL karşılığında satın alabilecek.

Teklif dosyaları, en geç 20 Mart 2013 tarihine ve saat 15: 30'a kadar, sıra numaralı alındılar karşılığında; yine kurumun Ankara'daki adresinde yer alan Toplu Konut İdaresi İhale Komisyonu Başkanlığı'na elden teslim edilecek. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilecek. Posta ile gönderilecek tekliflerin ihale saatine kadar idareye ulaşması şartı aranacak aksi halde posta gecikmesinden İdare sorumlu tutulamayacak. Teklifler 20 Mart 2013 tarihinde, saat 15: 30'da, istekliler huzurunda İhale Komisyonu tarafından açılacak. Değerlendirme sonucu uygun görülecek istekliler yazı ile ikinci oturuma davet edilecek. Teklifler, Teklif Alma Şartnamesi'nin ilgili maddeleri esaslarına göre değerlendirilecek olup, herhangi bir şartlı teklif kabul edilmeyecek.


Kaynak: Ankara Haber Ajansı
984 kez okundu
Giriş
Üye değil misiniz? Altın Üye ya da Gümüş Üye olmak için tıklayınız.